RØRLEGGERBEDRIFT SIDEN 1984

Ta kontakt

HVEM ER VI?

Rørlegger´n AS er et av Skien og Porsgrunns ledende rørleggerfirmaer, etablert i 1984 av Kjell Fredriksen, Steinar Timland og Kåre Numme. Vi har bygget opp et solid omdømme og en stor kundebase gjennom årene, og med over 35 erfarne ansatte og et bredt spekter av tjenester, er vi klare for å håndtere alle dine rørleggeroppgaver.

FAGKOMPETANSE SKAPER TRYGGHET

Vår kompetanse og fagkunnskap skaper kundetilfredshet og gjør oss til en langsiktig leverandør for både private boliger, borettslag og kontorbygg. Vi er sertifisert for vedlikehold av sprinkleranlegg og samarbeider med FG-godkjente ingeniører for å sikre høy kvalitet på alle våre prosjekter. 

Med vår kompetanse og erfaring kan du være trygg på at du får en løsning som passer dine ønsker og behov.

Vår historie

Vi har en visjon om å tilby høykvalitets rørleggertjenester til privatkunder, offentlige institusjoner og distriktets ledende bedrifter. Vår suksess skyldes stor vekt på kvalitetssikring, ansattes sikkerhet og et godt arbeidsmiljø.

Vi kan skilte med 40-års jubileum i 2024, og et team med godt over 100 års erfaring i bransjen.

vvs fagmann - logo

Hvor er vi?

Rørlegger´n holder til i Porsgrunnsvegen 304 på Tollnes i Skien. Vi har trivelige lokaler med 250m2 butikk/utstilling i 1. etg, og kontor og møterom i 2. etg.

Stor parkering, sentral beliggenhet ved hovedvei mellom Porsgrunn og Skien vest. Titusenvis av kunder kan ikke ta feil!

Ikon - plassering

EN KVALITETSSTEMPLET LÆREBEDRIFT

Rørlegger´n AS er sertifisert som en godkjent lærebedrift, Miljøfyrtårn, Grønn punkt Norge og godkjent Våtromsbedrift. Dette viser at vi har fokus på å utdanne og forme neste generasjons fagfolk, samt å være ansvarlige i forhold til miljø, sikkerhet og å utføre arbeid i henhold til gjeldende lover og regler.

SERTIFISERINGER OG GODKJENNINGER

  • Miljøfyrtårn

  • Grønn Punkt Norge

  • Godkjent våtromsbedrift

  • Sentral godkjenning

  • Godkjent lærebedrift (NHO)

  • Foretakssertifikat FG-910:3