VÅRE REFERANSER

Ta kontakt

KVALITETSARBEID SIDEN 1984

Vi i Rørlegger´n AS er stolte av arbeidet vi har utført for våre kunder gjennom årene. Vi har håndtert store og små prosjekter, og har alltid fokusert på å levere høy kvalitet og god kundeservice. Her er noen av våre referanser for å vise deg vårt arbeid og for å gi deg en idé om hva vi kan gjøre for deg.

 • 08/02/2023
  Norske Byggmesterhus og Hytter AS

  Vårt valg av håndverksbedrift, Rørlegger´n.

  Det er helt avgjørende for oss å velge de rette samarbeidspartnere når en skal levere enten ett oppdrag eller utføre en utbygging i egen regi. Vi stiller meget høye krav til våre samarbeidspartnere og disse kravene er ufravikelige, dette for å ta vare på våre kvalitetskrav og vårt omdømme.

  Les mer
 • 08/02/2023
  Skien Boligbyggelag

  Undertegnede var tidligere prosjektleder for rehabilitering hos Skien Boligbyggelag. En stor del av de prosjekter Skien Boligbyggelag hadde var rehabilitering av våtrom i borettslag tilknyttet Skien Boligbyggelag. I den forbindelsen var Rørlegger’n AS en stor samarbeidspartner som gjennomførte mange store totalrehabiliteringer.

  Les mer
 • 08/02/2023
  Conceptor Eiendomsutvikling

  Undertegnede er daglig leder i Borgestad Utvikling AS, og har prosjektansvaret for Borgestadholmen i Skien, og uttaler seg i forbindelse med de arbeider Rørlegger’n AS har hatt for prosjektet Borgestadholmen.

  Prosjektet er gjennomført med Borgestad Utvikling AS som byggherre og Skien BBL som byggherrerepresentant. Det er bygget i 3 trinn, delvis med totalentreprise og delvis med byggherrestyrt entreprise.

  Les mer
 • 08/02/2023
  Bygg & Industripartner AS

  Vårt firma har benyttet Rørlegger’n AS som underentreprenør i en rekke av våre prosjekter.

  De er et profesjonelt firma med faglig dyktige håndverkere, de har alltid utført sine oppdrag for oss til vår fulle tilfredshet, og de er punktlige og service-innstilt. I tillegg har vårt firma samarbeidet godt med Rørlegger’n AS i prosjekter hvor vi har operert som side-entreprenører.

  Les mer