FAQs

 

Finn svar på dine spørsmål nedenfor, eller ring oss på 35 91 35 00

 • Tilbyr dere gratis befaring?

  Ja, vi tilbyr gratis befaring på større oppdrag som for eksempel renovering av baderom. Vi kommer da hjem til deg og ser på badet ditt, tar mål, diskuterer dine ønsker og behov og gir deg et uforpliktende tilbud på jobben. På mindre oppdrag kan vi gi tilbud via telefon, bilder eller besøk i butikken. Vi reiser ikke på befaring på mindre jobber som ikke krever det.

 • Når har dere telefontid?

  Vår vakttelefon er åpen hele døgnet, alle dager i året, for akutte rørleggerproblemer som ikke kan vente. Telefonen for kontoret er åpen mellom kl. 09.00 og kl. 15.00 på hverdager, for bestilling av time, tilbud eller andre henvendelser.

 • Hvor lenge har dere åpent?

  Åpningstider for butikken vår er som følger:

  Mandag-onsdag: 09.00-16.00

  Torsdag: 09.00-17.00

  Fredag: 09.00-16.00

  Lørdag: 10.00-14.00

  Søndag: Stengt

   

  I butikken kan du se på vårt utvalg av baderomsutstyr, få råd og veiledning fra våre dyktige medarbeidere og bestille time for befaring eller oppdrag.

 • Når er arbeidstiden til de ansatte?

  Våre rørleggere har vanlig arbeidstid fra kl. 07.00 til kl. 15.00 på hverdager. De kan også jobbe utenom disse tidene ved behov, for eksempel ved akutte rørleggerproblemer eller større oppdrag som krever mer tid.

 • Hvor lang ventetid har dere?

  Ventetiden varierer etter hvor stor etterspørselen er og hvor kritisk oppdraget er. For akutte rørleggerproblemer som vannlekkasje eller oversvømmelse, prioriterer vi å komme så fort som mulig, vanligvis innen 1-2 dager. For mindre oppdrag som ikke haster, tar vi dem fortløpende i løpet av 1-2 uker. Vi har også en vakttelefon som er åpen 24/7 for nødstilfeller.

 • Hva er fordelene med å velge dere som rørlegger?

  Det er mange fordeler med å velge oss som rørlegger. Vi har lang erfaring og høy kompetanse innen rørleggerfaget, og vi holder oss oppdatert på de nyeste teknikkene og produktene. Vi har et stort utvalg av kvalitetsutstyr fra anerkjente leverandører, og vi gir deg gode råd om hva som passer best for ditt prosjekt. Vi har konkurransedyktige priser, gratis befaring, faste tilbud og garanti på utført arbeid. Vi er også serviceinnstilte, pålitelige, punktlige og ryddige, og vi legger stor vekt på kundetilfredshet.

 • Tilbyr dere fastpris eller timepris?

  Vi tilbyr både fastpris og timepris, avhengig av oppdragets størrelse og varighet. For større jobber som renovering av baderom, gir vi gjerne et fastpristilbud, mens for mindre jobber som skifte av varmtvannsbereder, fakturerer vi etter medgått tid.

 • Hvilke dusjkabinett har dere utstilt i butikken?

  Vi har et bredt utvalg av dusjkabinett fra ulike leverandører, blant annet Quick One, Quick Lux og Macro. Kom gjerne innom butikken vår for å se nærmere på de ulike modellene og få råd om hva som passer best for ditt bad.

 • Hvilke toaletter har dere utstilt i butikken?

  Vi har også flere typer toaletter i butikken vår, både vegghengte og gulvstående, fra kjente merker som Gustavsberg, Ifö og Porsgrund. Du kan velge mellom ulike design, funksjoner og prisklasser. Vi hjelper deg gjerne med å finne det toalettet som passer dine behov og ønsker.

 • Hvilke leverandører har dere?

  Vi samarbeider med mange anerkjente leverandører av baderomsutstyr, rør og armaturer, slik at du kan være trygg på at du får kvalitetsprodukter hos oss. Noen av leverandørene vi bruker er Korsbakken Bad, Alterna, Oras og Damixa.

 • Hva gjør jeg hvis jeg har et akutt rørleggerproblem?

  Hvis du har et akutt rørleggerproblem som krever umiddelbar hjelp, bør du kontakte oss på vår vakttelefon 952 87 000 så snart som mulig. Vi vil da sende en rørlegger til deg så fort vi kan for å løse problemet. Hvis du har mulighet, bør du også stenge hovedstoppekranen for å hindre mer vannskade.

 • Hva bør jeg gjøre om jeg har en tett WC?

  En tett WC kan være både plagsomt og skadelig hvis det ikke blir fikset raskt. Det første du bør prøve er å stake med en stakefjær eller en sugekopp for å løsne opp proppen. Du kan også bruke vår avløpsåpner i væskeform som er effektiv mot tette avløp. Vi fraråder sterkt å bruke plumbo i pulverform, da dette ofte kan forverre problemet ved å danne en hard klump i røret.

 • Hva bør jeg gjøre om jeg har tette rør eller tett servant/kjøkkenkum?

  Tette rør eller servant/kjøkkenkum kan skyldes mange ting, som hår, matrester, fett eller såperester. For å forebygge tette rør, bør du jevnlig rense slukene og unngå å helle fett eller matolje i vasken. Hvis du likevel får tette rør eller servant/kjøkkenkum, kan du prøve vår avløpsåpner i væskeform som løser opp de fleste typer propper i avløpet. Vi anbefaler ikke å bruke plumbo i pulverform, da dette kan gjøre mer skade enn nytte.

 • Hvor lang tid tar det å renovere et baderom?

  Det kommer an på hvor stort og komplekst baderommet er, og hvor mye som skal gjøres. Men som en tommelfingerregel kan du regne med at det tar mellom 4 og 8 uker å renovere et baderom fra start til slutt. Vi vil selvfølgelig gjøre vårt beste for å ferdigstille jobben så raskt og effektivt som mulig, uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

 • Hvor mye koster det å totalrenovere baderom?

  Prisen på å totalrenovere baderom varierer veldig etter størrelsen på badet, omfanget av arbeidet og typen av utstyr som velges. Det er derfor vanskelig å gi et generelt svar på dette spørsmålet, men de fleste badene vi pusser opp ligger mellom ca. 350 000 kr og 400 000 kr inkludert mva. og materialer. Dette er oftest for totalrenovering med alle håndverkere som snekker, elektriker og rørlegger inkludert. For å få et mer nøyaktig prisoverslag, anbefaler vi at du bestiller en gratis befaring hos oss, så kan vi gi deg et skreddersydd tilbud basert på ditt bad og dine ønsker.

Finner du ikke det du leter etter? Ring oss på: 35 91 35 00